PortalGastro.pl

Aby wejść na stronę, potwierdź, że jesteś osobą pełnoletnią.

Niepoprawny format daty!
Ten serwis, przeznaczony jest wyłącznie dla osób pełnoletnich.

Strona zawiera materiały dotyczące napojów alkoholowych przeznaczone wy­łącz­nie dla osób dorosłych powyżej 18 roku życia, w związku z czym nie należy ich udostępniać osobom poniżej 18 roku życia.

alkohol info

Pilsner Urquell ogłasza konkurs!

Unikalne nagrody za aktywność w social media!

W ostatnich latach zauważalny jest duży wzrost znaczenia mediów społecznościowych. Dlatego postanowiliśmy zorganizować aktywność, która ma na celu zwiększenie widoczności marki na Facebooku i Instagramie.

 

Akcja rozpocznie się w marcu i potrwa do końca kwietnia, ale do zapisów zapraszamy już teraz. Konkurs został zaprojektowany tak, aby uczestnicy mogli wykorzystywać swoją kreatywność i zaangażowanie w promocję marki na platformach społecznościowych.

 

MECHANIKA KONKURSU

Punkty można zdobywać w kilku kategoriach, które będą sumowane w celu stworzenia Rankingu Głównego, który wyłoni zwycięzców.

1/ aktywność w mediach społecznościowych
2/ przyrost wolumenu względem roku ubiegłego
3/ procentowy przyrost wolumenu względem roku ubiegłego

 

NARODY

Główna nagroda to prawdziwa gratka dla miłośników Piwa! Zwycięzcę zabierzemy na wycieczkę do Czech – do samego źródła Pilsnera! Odwiedzimy Pilsner Urquell Experience w Pradze – nowoczesne centrum w samym sercu miasta oraz legendarny browar w Pilźnie. Spróbujemy tradycyjnej, czeskiej kuchni. Zwiedzimy też najważniejsze punkty na mapie miasta!

Przygotowaliśmy też unikalne nagrody specjalne – wieczorki piwne połączone z foodpairingiem, przeprowadzone przez Head Tapstera marki Pilsner Urquell – Marcina Ostrowskiego.

 

JAK WZIĄĆ UDZIAŁ?

To proste – zgłoś chęć udziału swojemu przedstawicielowi handlowemu :) Przekaże on również wszystkie szczegóły konkursu, regulamin i dokładne zasady zdobywania punktów oraz punktów bonusowych.

 

ZAPRASZAMY DO ZAPISÓW!

Zobacz także

Gastronomia

2023-10-16

Sprawdź jak efektywnie radzić sobie z konkurencją cz.1

O tym, że gastronomia to trudny biznes nie trzeba nikogo przekonywać. Wie to każdy, kto jest obecny na tym rynku. Z jednej strony spora konkurencja, z drugiej – sytuacja gospodarcza: lawinowo rosnące koszty, inflacja i…

Piwo

2023-06-30

PERONI NASTRO AZZURRO

Włoska elegancja w Twoim lokalu - odkryj unikalny smak Italii!

Gastronomia

2023-06-01

10 sposobów, jak wypromować restaurację w social mediach cz1

Stały wzrost popularności mediów społecznościowych sprawia, że obecność w nich staje się nieodzowna.