Dlaczego warto szkolić pracowników branży gastronomicznej?
Jakość obsługi jest jednym z najważniejszych elementów składających się na doświadczenie gości. Często to od niej zależy, czy gość wróci do lokalu oraz czy poleci go znajomym.
Strona zawiera materiały dotyczące napojów alkoholowych przeznaczone wyłącznie dla osób dorosłych powyżej 18 roku życia, w związku z czym nie należy ich udostępniać osobom poniżej 18 roku życia.
Jakość obsługi jest jednym z najważniejszych elementów składających się na doświadczenie gości. Często to od niej zależy, czy gość wróci do lokalu oraz czy poleci go znajomym.
2023-09-04
Promocja 2+1 na kufle 0,5l marki Tyskie i Żubr dostępna w sklepie ze szkłem!
2023-08-25
Stały wzrost popularności mediów społecznościowych sprawia, że obecność w nich staje się nieodzowna.
2023-08-17
Zagrożone wyginięciem gatunki zwierząt nadal trzymają się z Żubrem. To już 5. edycja kampanii „Żubr ratuje życie zagrożonych gatunków” marki Żubr Kompanii Piwowarskiej pod hasłem „Kto nie trzyma z Żubrem, ten trąba”.
2023-07-28
Twoje menu profesjonalnie wydrukowane! Ogłaszamy wprowadzenie zupełnie nowego narzędzia na Portalu Gastro – DRUKARNI ONLINE!
2023-07-20
Trzeciego lipca ruszyła kolejna podkapslowa loteria marki Kozel. W tym roku do zabawy dołącza również gastronomia!
2023-06-27
Mood food, comfort food, dining alone… te obcobrzmiące nazwy trendów w gastronomii w 2023 roku są odpowiedzią na zachodzące zmiany społeczne i związane z tym nowe potrzeby konsumentów.
2023-06-01
Stały wzrost popularności mediów społecznościowych sprawia, że obecność w nich staje się nieodzowna.
2023-03-03
Sztuka łączenia piwa z jedzeniem nie jest już wiedzą zarezerwowaną tylko dla pasjonatów piwnej kultury.